domingo, 4 de mayo de 2008

6-0 Ja era horaaaaaaa...

Ja era hora, però pot ser han despertat massa tard! ja podien haver trobat la porteria dimarts passat enlloc d'avui!, tot i que avui tenien "talismà", sí, li hauré de fer el carnet se sòcia, perque sempre que hi va golegen!!!!.







Casualment he pogut fer la foto de Messi marcant el penalt, que feia pujar el primer gol del Barça al marcador!, tot i que la càmera no és massa bona!!








Feia temps que no veiem tants gols del Barça, i ja tocava! he de dir que Henry ha estat fantàstic, Messi dels millors, però el meu preferit és des de fa temps Bojan!, com juga el "nen"!!, m'encanta!

3 comentarios:

Anónimo dijo...

Escolta t'hauré de renyar! per què no hi vas anar el dia del Madrid i del Manchester??? no pot ser! jejeje va valdre la pena anar-hi oi?

Gem dijo...

Homeeeee!!! Guapooo! Jejeje... Hauré d'anar a partir d'ara... Sempre que hi vaig guanyen!! Ostres sí que va valer la pena ! Però és que sempre fan el mateix, és desperten al final... Val a dir que el València va jugar de pena! Demà serà un dia xungo... Fer-li el passadís de campió al Madrid... Els hi està bé!!

Petons guapíssim :-D

Anónimo dijo...

llàstima que no ho podré veure! els està bé, per ganduls! ara només faltaria que guanyessin al camp del madrid després de tot el que NO han fet...