martes, 4 de marzo de 2008

Elvis, grand me serenity...

Doncs sí! Quina pena! Sembla que la manera de vestir d'una persona indigna molt segons qui. A veure, per a mi cadascú que vesteixi com vulgui, o com pugui; si jo tinguès diners no vestiria com ho faig, i la professionalitat d'un mateix evidentment que no té relació directa amb la manera que té de vestir!
Ara bé, la higiene personal és una cosa molt diferent! És a dir, per a mi una persona que no té cura de la seva higiene!, una persona que, arribi a l'hora que arribi, tira cap enrere... uixxxxx... Per a mi, això sí que diu molt d'aquesta persona... I en consequència, és del tot impossible que una persona que no sap què és el sabó ni el desodorant ha de ser un mal professional per collons! Ja que l'olor que desprèn és de brut!, no de suor. Aquesta olor és molt més desagradable que l'olor de la suor per culpa de la calor; és olor de ranci, de brut, de no ventilar la roba, de no canviar els llençols! En fi! Que no puc més! Per favor! Dutxa't ja!, i renta la roba! És del tot insuportable! No em cap al cap!
Encara sort que la setmana vinent canviarà tot! Perquè no sobreviuria una setmana més! Núr!, guapa!, em sap greu per tu! Ja saps, barretes d'encens, ambientador, pinces pel nas, etc... En fi, ja buscarem alguna solució! Prò jo me'n deslliuro! Seré feliç! A part de la incompetència a nivell professional, que hauré de seguir suportant mal em pesi!, com a mínim la part positiva, serà que la comunicació via e-mail no trasmet olors, de moment, i per tant me'n deslliuro! juasjuasjuas! És una crida deseperada a la dutxa!, a la neteja! my God!


Elvis! grand me serenity...please...



Gemma ;-) o millor...Alegrem-nos una micona amb...

Tonight, I'm gonna have myself a real good time, I feel alive and the world it's turning inside out Yeah! I'm floating around in ecstasy, So don't stop me now don't stop me,'Cause I'm having a good time having a good time.
I'm a shooting star leaping through the skies, Like a tiger defying the laws of gravity, I'm a racing car passing by like Lady Godiva, I'm gonna go go go, There's no stopping me.
I'm burning through the skies Yeah! Two hundred degrees, That's why they call me Mister Fahrenheit, I'm trav'ling at the speed of light I wanna make a supersonic man of you.
Don't stop me now, I'm having such a good time, I'm having a ball, don't stop me now If you wanna have a good time just give me a call. Don't stop me now ('Cause I'm having a good time) Don't stop me now (Yes I'm having a good time) I don't want to stop at all.
I'm a rocket ship on my way to Mars On a collision course, I am a satellite, I'm out of control I am a sex machine ready to reload, Like an atom bomb about to Oh oh oh oh oh explode.
I'm burning through the skies, Yeah! Two hundred degrees, That's why they call me Mister Fahrenheit I'm trav'ling ...

5 comentarios:

Anónimo dijo...

Benvolguda Gemma i benvolguts els altres,

És ben cert que, segons per a quina mena de feina, ser un brut no és un punt a favor! Potser per a alguna altra, si no t'embrutes és que no treballes, prò no és el cas! A més, independentment de la brutícia, això de fer pudor no crec que sigui un punt positiu per a accedir a cap mena de feina! Ans el contrari!
I l'olor de ranci, de resclosit, de no airejat,...
Hi ha força mètodes per a solucionar aquest problema:

- El bàsic és l'ús de desodorant —a més, el de la foto és un molt bon desodorant per homes!, què collons!
- Provar un sabó de rentar nou si el que fem servir no deixa bona olor a la roba; encara que el nou sigui una mica més car, bé s'ho val, hòstia!
- Si comprem un sabó sense olor, hi ha suavitzants que ofereixen una gran gamma de perfums
- Ventilar la casa de 5 a 10 minuts al dia, no fa mal a ningú! Encara que al carrer faci fred, la casa ho necessita
- Colònies i perfums diversos, prò cal triar l'adequat, ja que hi ha tipus de pell que no agafen bé segons quines marques
- Per a casa també podem fer servir ambientadors o encens, els quals podem trobar arreu
- Si el problema és que tenim un animal a casa, us ben asseguro que si tenim cura de la higiene de l'animal i de les seves coses, la bèstia no farà pudor!
- Dutxar-se cada dia, o almenys rentar-se una mica les parts que són més susceptibles de provocar males olors (si el problema és una malaltia de pell, segur que avui dia hi ha productes per a la higiene personal de gent que pateixi malalties així —ho consultaré i us n'informo—).

No crec que siguin coses gaire estranyes ni impossibles de fer!

Pel que fa al fet que hauré de suportar ara jo aquestes pudors immundes, tranquil·la, estimada Gemma: demanaré hora algun metge perquè m'operi les glàndules "olfactives", malgrat que així deixi de poder sentir cap altra olor!

El que no entenc és com pot ser que la gent que té més a prop tan sovint no noti res... Suposo que l'amistat veritable i sincera et tapa les glàndules aquestes que jo em vull treure...

Dosia dijo...

Mmm
Em sembla que sé de qui parleu, per totes les pistes que doneu de canvis de lloc :-). Ara, per la foto de Axe ja és evident q és un home, així que em quedo més tranquila, no fos cas que fos jo, tot i que jo sí que em dutxo!
Mmm! Ho parlem! jajajaja

Anónimo dijo...

senyora Laura, sou una catxonda! hihihi

Anónimo dijo...

Pel que ja no treballem al RACC, agraïriem una mica més d'informació sobre l'individu, es a dir, el seu puto nom.

Pep dixit

jeje

Gem dijo...

Peeeeeep...si ja saps ki és...petons guapooooo
gem